Wie ben ik?
- Sam Hoondert

Na in vele gerenommeerde restaurants gewerkt te hebben en daarbij alle facetten van het mooie kookvak te hebben meegekregen vond ik het tijd om me bij de KvK in te laten schrijven als Hoondert-Horeca Facility

Ik ben inzetbaar op ZZP basis als zelfstandig werkend kok en richt mij op de verkoop van verse granola onder de noemer www.versegranola.nl

Hoondert Horeca Facility is een eenmanszaak die zich sterk maakt als freelance Chef op het gebied van Horeca, daarnaast wordt er focus gelegd op de verkoop van Verse Granola. Dit idee is gaan bloeien op een 6-maanden reis naar Curaçao ergens in 2017. Nu 3 Jaar later ben ik gedurende de corona periode actief begonnen met de verkoop van verse granola aan lokale afnemers.

Ik merk dat mijn product met positieve reacties ontvangen word en geloof sterk in online succes doormiddel van webshop en goede onlinecontent.

Waar staan we voor?

Wij van Verse Granola staan voor gezonde voeding en verse producten, bereid op ambachtelijke wijze. Onze Verse Granola wordt gemaakt van lokale en onbewerkte ingrediënten. Met biologische honing van de lokale imker voegen we een licht zoete smaak toe. Lijnzaad, chiazaad en onze pitten en zaden maken de Verse Granola een bommetje van gezonde vetten en vezels. Een energieke start van de dag gegarandeerd! Liever een snel tussendoortje? Met onze honing haverkoek ben je onderweg verzekerd van een gezonde en voedzame snack.

Volg je een keto dieet of let je op je koolhydraten? We got you! Onze keto variant bevat geen suiker, haver of andere ingrediënten met koolhydraten. Zowel onze basis variant, als de keto granola zijn glutenvrij. Je portie wordt iedere week vers gebakken op woensdag en de volgende dag verstuurd of bezorgd. Bij Verse Granola geloven we in de kracht van de natuur, zo vanuit het mooie Zeeland in je yoghurt.

Natuurlijke Ingrediënten

Het merk gebruikt alleen natuurlijke en gezonde ingrediënten van de beste kwaliteit. Denk aan lokale honing van de imker, lijnzaad vol vezels en pitten en zaden met gezonde vetten. Verse Granola gebruikt geen kunstmatige toevoegingen, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Vers van de pers

Iedere portie wordt op woensdag vers gebakken. Zo ben je altijd verzekerd van een nieuw gebakken portie. Knapperig en vers, precies zoals het hoort.

Ambachtelijkheid

Verse Granola wordt met de hand gemaakt door onze Chef Sam Hoondert. In verschillende stappen, verdeeld over kleinere porties, wordt de haver krokant gebakken. Elke lichting wordt met zorg samengesteld, wat zorgt voor granola van de hoogste kwaliteit.

Gezondheid en voedzaamheid

Verse Granola is een voedzame keuze voor ontbijt of tussendoor. Het bevat een goede mix van vezels, eiwitten en gezonde vetten, waardoor het energie geeft en langdurig verzadigt.

Variatie en creativiteit

Met Verse Granola ‘create your own’ stel je je eigen granola samen. Kies voor een variant met chocolade en walnoten, of voeg gedroogd fruit en kokos toe. Unieke combinaties, gedurfde smaken en voor ieder wat wils.